Geschiedenis van de Vitello Tonnato
Heerlijke Vitello Tonnato is een aparte combinatie van kalfsvlees en met tonijn verrijkte mayonaise. De oorsprong van dit gerecht is het Noord-Italiaanse Piëmont, aan de voet van de alpen. Pellegrino Artusj maakt als snel melding van in zijn standaardwerk uit 1851 over de Italiaanse keukens. Inmiddels is dit luxe voorgerecht niet meer weg te denken uit de Nederlandse restaurantkeukens.
Onze Vitello Tonnato
Met de Vitello Tonnato van Tagliata di Vitello Tonnato kunt u thuis genieten van uw favoriete voorgerecht! Onze Vitello Tonnato wordt met dunne plakken gesneden uit de kalfsmuis. Deze is onderdeel van de platte bil van het kalf. Ons product bestaat uit 100% kalfvlees, dit betekent dus geen kunstmatige toevoegingen. Ons product wordt verpakt in 5 keer kant-en-klare eenpersoonsporties van 80 gram. U legt een portie op uw bord en trekt het folie eraf: zo maakt u thuis snel uw bordje Vitello Tonnato klaar of verwerkt u het in een salade of op een broodje. Makkelijk zelf te maken is de tonijnmayonaise die erbij geserveerd dient te worden. Kortom, een perfecte manier om van uw etentje een feestelijk diner te maken!
Zakelijke klant worden? Klik hier voor meer informatie.